miercuri, 18 aprilie 2012

Cu cine va ramane Elena ?


TVD dat in vileag sau o doar o nascocire de prost gust?Asta se intreba toata lumea. Un anonim ne spune secrete din TVD sau sunt doar minciuni.


-Vrem sa iti spunem ca tot ce ne vei spune ,va ramane sub nume anonim,deci nu ai de ce sa iti faci griji.


-Daca ar afla cu adevarat regizorii din The Vampire Diaries m-ar da afara si cu siguranta as primi si o amenda foarte mare.


-Sa trecem direct la subiect,cu cine va ramane Elena cu Damon sau cu Stefan,au fani infocati,care astepata cu nerabdare sa ii vada decizia,deja toti copii care se uita la acest fenomen s-au impartit in tabere Delena sua Stelena?


-Cu niciunul!Toate promo-urile ne dau de inteles ca se va duce la Damon si vom avea un Delena sau va ramane cu Stefan avand Stelena.


-Atunci va ramane singura? 


-Elena e prea copil .Copila pentru a alege intre cei doi frati,nu vrea sa ii piarda pe niciunul ,poate unii si-au dat seama cu cine va ramane.


-Acum sa dam cartile pe fata,cu cine va ramane Elena?


-Cu Matt. Toti am observat ca Matt,este mereu langa Elena,acestia isi aduc aminte de trecut,cum erau ei si tot acest drum ii aduc impreuna.


"Acest articol va ramane pe nume anonim si revista la fel."


Nu stiu sigur cat de adevarat este dar ar parea singura solutie . Desi eu chiar vreau sa ramana cu Stefan si Damon sa fie cu Katherine .

8 comentarii:

  1. Ce prostie!Voi va auziti ce spuneti?nici un copil nou-nascut n-ar crede asta=)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu am spus ca ar fi adevarat ... chiar mai sus scrie ca ar putea fi posibile minciuni , ce vrei sunt tot feluri de zvonuri ... iar daca nu leas posta pe blog , unde ar mai fi datoria mea ? Oricum saracul Matt va muri . Cred... desi eu nu vreau ...

      Ștergere
  2. La inceputn ai spus ca va ramane cu Matt iar acum ca Matt va murii Care e adevarul toti vrem a stim. am urmarit acest serial episod cu episod si pot sa spun ca imi place foarte mult . insa nu e drept sa ramana cu Damon pentru ca el nu o merita . Stefan mereu se sacrifica pentru ea mereu ii indeplineste dorintele cu toate ca ea nu intelege anumite lucruri . acum ca Damon o ajuta si e langa ea el este pierdut iar practic ea nu se gandeste la el ci doar la binele ei. nu l merita . insa cu toate acestea sper sa ramana impreuna pentru ca el a facut mult prea mult pentru ea si n e drept sa l paraseasca pentru fratele lui sau pentru Matt

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sper ca Elena sa ramana cu Damon nu cu Matt sau cu Stefan.Stefan sa ramana cu Katherine nu invers.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. ohh,doream ca Elena sa ramie cu Stefen, le sta atit de bine! in real ati vazut cu cine este casatorit Paul? ohhh de ce ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. elena ramane cu Damon si stefan cu caroline

    RăspundețiȘtergere