luni, 9 aprilie 2012

Grayson , Elena si Miranda Gilbert !!!

Dupa cum bine stiti Elena este orfana . Dar mai stim ca Elena a fost intr-un fel adoptata . In realitate ea este fiica lui Isobel , fosta sotie a lui Alaric . Si mai stim ca tatal , bilogic al Elenei este nimeni altul decat John fratele lui Grayson Gilbert . Grayson si Miranda au decis sa o preia pe Elena deoarece Isobel era tanara si vroia sa isi continue viata dar si din cauza ca Elena face parte din linia de sange Petrova . Isobel si John stiau consecintele dar s-au decis sa o lase pe Elena in grija lui Grayson si Miranda care desigur dupa ce au adoptato pe Elena ei l-au conceput si pe Jeremy .
Dar mai stim bine cum ca parintii adoptivi ai Elenei au murit intr-un accident de masina . Desigur ca in acea masina era si Elena . Acestia se aflau pe podul Wickery cand masina a luato razna si au cazut de pe pod in apa . Masina se scufunda , cand apare un tip misterios din intuneric . Acesta era Stefan Salvatore care vrea sa ii salveze dar Grayson ii cere sa o salveze doar pe Elena . Stefan exact asa face dupa cum bine se poate vedea rezultatul si acum . Stefan o salveaza pe Elena doar ca parintii acesteia mor . Dar Elena a stiut cine a salvato ? Nu ea doar s-a trezit la spital si desigur ca afla cine a salvato dar dupa mult timp ... dupa ce il cunoaste mai bine pe misteriosul Stefan Salvatore si latura lui intunecata de vampir . 
Dar sa revenim la ce era important se pare ca a aparut si o poza cu cei 3 la filmarile de pe platou . Desigur poza este realizata la filmarile pentru episodul 22 din sezonul 3 ce va avea loc premiera pe 10 mai . 
,, Unul din lucrurile pe care vrem sa le facem la sfarsit este sa exploram acea latura a Elenei cand viata ei era mai simpla '' ne explica producatoarea de succes Julie Plec .
Vom vedea flashback-uri cu scene fericite de familie si teribilul accident de pe pdul Wickery . ,, Elena aproape a murit cu ei , dar Stefan a salvato .. '' ne spune Julie Plec .
,, Este ceva ce cu siguranta nu as vrea sa experimentez in viata reala , sa supravietuiesc sub apa , in timp ce trebuie sa salvez alte persoane '' spune Nina Dobrev  ce a facut niste scufundari in Bora Bora inainte de a filma 12 m sub apa in Atlanta .  ,, A fost destul de intens si infricosator '' ne mai spune Nina . ,, Eram obisnuita sa folosesc un rezervor cu oxigen , dar eu trebuia sa filmez fara rezervor , a fost complet diferit . Am filmat sub apa 2 zile cam 8 ore in fiecare zi . La sfarsit eram extenuata si dormeam ca un bebelus '' ne spune Nina care sunt sigura ca a facut o treaba super . 
Si sa nu uitam ca Grayson Gilbert este jucat de James MacDonald iar Miranda Gilbert de Beute Erin . 
Dar ca sa fiu mai clara in 3x22 , care va fi ultimul episod din acest sezon vom avea un episod super mai ales daca in acele flashback-uri sar scpune ca s-ar putea sa apara si matura Jenna Sommers ( Sarah Caninng ) 

Un comentariu: