duminică, 5 februarie 2012

The Vampire Diaries - season 3 - episode 14 - Dangerous Liaisons

Dupa cum bine stiti cu totii in episodul trecut ( 14 -Bringing Out The Dead )
familia lui Klaus s-a reunit . Practic au aparut si reaparut in peisaj : Elijah , Kol , Finn , Rebekah si ... mama lor , aceasta se presupune ca este o vrajitoare ... desi eu inca nu inteleg cum de a reusit sa ramana in acel sicriu.
Dar sa revenim la episodul nostru . Klaus organizeaza un fel de bal , petrecere cu ocazia reuniri familiei lui . La aceasta petrecere sunt invitati si fratii Salvatore dar ... nu singuri . Acestia o au alaturi de ei pe scumpa Elena Gilbert . Desigur ca Elena are cate un Salvatore la fiecare brat . Damon si Stefan o paseaza unul celuilalt pe Elena in pasi de dans in timp ce ii spioneaza pe originali . Dar nici Klaus nu sta degeaba . Acesta o are ca partenera pe minunata Caroline Forbes  , cei doi danseaza uitanduse unul in ochii celuilalt . Cei doi par sa inceapa o idila sau chiar au inceput de mult o idila atunci cand fermecatorul Klaus s-a oferit sa o ajute pe simpatica Caroline .
Prin zona este si Rebekah cu ochii sai de cobra , Kol si Finn sunt si ei pe acolo . Elijah isi face si el simtita prezenta acesta ciocneste cu Elena si priveste de pe margine cum ceilalti danseaza . 
Dar ... se pare ca povestea ce pare venita din Olimp se destrama . Caroline este suparata , inca nu se stie de ce dar vom afla . Totusi , scumpul sexons aflat in calduri , Damon il arunca pe Stefan . Cred ca se jucau , sau geloziaaa !!! Oricum vineri ne asteapta un episod pe cinste :X . PEACE !!!!! Ahhh.... chiar mi-a lipsit sa mai postez pe blog iar voi sa cititi ce scriu eu :) .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu