vineri, 6 aprilie 2012

Rebekah & Caroline !!!

In sezonul 3 , The Vampire Diaries ne va oferi o lupta intre 2 blonde . Desigur una dintre ele este mai puternica iar cealalta .... mai tanara . Dar sa recunoastem amandoua arata destul de bine . Blonde cu ochii albastri , colti lungi si ascutiti . 
In acest moment toti fani asteptam 20 aprilie . Dece ? Pentru ca atunci isi va face premiera pe internet urmatorul episod din TVD ce va avea premiera pe CW pe data de 19 aprilie . Dar sa trecem si peste asta ... ca pana atunci mai aflam noi lucruri noi si altele ....  . Desi noi acuma asteptam episodul 19 ... eu am sa va spun ceva din episodul 20 . Mda exact episodul acela in care va avea loc acel asteptat ,, decade dance '' .
In ,, Do Not Go Gentle '' 3x20 ... ne spune Julie Plec , ca cele 2 blonde Caroline si Rebekah se vor angaja intr-o lupta . De ce se iau cele 2 la lupta ? Pai sa va spun eu . Dupa cum bine stiti Caroline se ocupa intotdeauna cu oragnizarea evenimentelor din Mistyc Falls ... iar de aceasta daca apare si Rebekah care vrea si ea sa faca parte din organizatie .... Deci aici apar problemele . Caroline vrea o tema pe anii 70 doar ca Rebekah vrea tema anilor 20 . Cred ca Rebekah vrea sa isi aduca aminte de momentele frumoase pentrecute in anii 20 desi daca ne gandim noi mai bine ... era moarta atunci nu ? 
,, Scena mea preferata este intre Caroline si Rebekah . Atunci cand Rebekah decide ca vrea sa faca parte din organizatia de dans '' ne explica Candice Accola .
,, Nu va fi foarte distractiv , mai ales o secventa intre ele . Imi place mult candenta dinttre dialogul lor . Nu se plac deloc , nu se suport  . Exista intotdeauna aceasta privinta de baza care ofera momente minunate '' 
Mda.... din nefericire pentru Caroline , Rebekah castiga . Caroline si-a dorit o seara a anilor 70 dar cum Rebekah a preluat fraiele ... vom avea o seara a anilor 20 cu multe suprize placute si neplacute . Oare ce se mai poate intampla si de data asta ? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu