marți, 10 aprilie 2012

Rose is back !

Dupa cum bine siti in urmatorul episod vom avea o supriza incantatoare . Superba Lauren Cohan isi va reface aparitia in The Vampire Diaries . Va reveni cu personajul sau Rose care se pare ca acuma va avea un rol si mai important . 
Haideti sa ne aducem aminte de Rose ! Stim ca o cheama Rose-Marie .... si ca aceasta a transformato pe Katherine in vampir . Desigur ca pe atunci Katherine purta numele de Katerina Petrova . Rose s-a oferit sa o ajute pe Katerina . Defap... nu a avut de ales Trevor , prietenul loial al lui Rose i-a cerut asta . A trimiso pe Katerina la Rose , aceasta dugea de Elijah si gorilele lui . Era cautata pentru a fi sacrificata de maleficul hibrid ticnic Klaus sau pe atunci ... Nicklaus . Rose i-a dat din sangele ei vazando pe micuta Katerina ranita ... ia intr-un moment de neatentie Katerina si-a legat streangul de gat si ... s-a spanzurat . Eh... uite aici incep probleme pentru Rose . Acuma ea a intrat intr-o mare incurcatura deoarece ... Klaus nu mai avea ce face cu Katerina . Sangele ei deja nu mai ii era de folos odata ce ea a devenit vampir pe ... vecie . Trevor si Rose au fugit de Elijah ... stiind ca acesta ii cauta sa ... le ia capetele .
Dupa 500 de ani Trevor si Rose reapar in peisaj cu un plan diabolic sau ... o oferta pentru Elijah . Dar stati ! Elena intra si ea in joc . Pentru ca Elena face parte din linia de sange Petrova ... Rose si Trevor s-au gandit ca Elijah ar putea sa o accepte pe Elena in schimbul libertatii lor , sa ii lase in pace . Pai ce credeti a mers ? Intr-un fel da ... doar ca ciudat . Din pacate Trevor a sfarsit ... decapitat . Elijah a acceptat intelegerea doar pe jumatate . I-a crutat viata lui Rose dar nu si pe cea a lui Trevor . Desigur ca Elena ar fi trebui sa ajunga la Elijah ... care daca stam un pic sa ne gandim el avea de gand sa o protejeje de Klaus . Dar apar fratii Salvatore si o salveaza pe Elena . Totusi sa nu uitam de Rose care se ofera sa ii ajute pe fratii Salvatore ... in special pe fermecatorul Damon Salvatore . Ohoo ... Rose a avut o aventura interesanta cu Damon . Chiar si Damon incepuse sa simta ceva pentru ea .
Totul se strica . Rose ajunge sa fie muscata de un varcolac . De Jules fosta iubita blonda a lui Mason . Din pacate Rose incepe sa aibe halucinatii . In loc sa o vada pe Elena o vede pe Katherine , pe care isi doreste sa o omoare . Rose inebuneste ... incepe sa scuipe sange ... era un vampir bolnav ... rana devenea din ce in ce mai grava . Damon nu avu de ales si lua o decizie . Ce decizie ? Una pe care o regreta si acum ... Se aseaza langa ea in pat ... si o duce in lumea viselor ei . O face sa viseze ca se afla sub razele soarelui ... o duce in vechea ei lume ... dar cand ajunge la 3 totul se stinge . Tarusul ii patrunde in inima ... si ... gata ! Damon o omoara pe Rose ... a fost groaznic pentru Damon . 
Se intoarce ? Da ! Exact ! Rose se va intoarce . Dupa cum bine mai stim Elena are un fratior care acuma vede fantome . Mda... Jeremy , pustiul ala care se droga intruna ... si s-a indragostit de Vicky , care a devenit vampir si acuma e decedata dupa ... de Anna , vampir decedat si dupa de vrajitoarea si prietena Elenei , Bonnie . Dar Jeremy a avut numai chinion in dragoste si a plecat . Totusi de ce au nevoie Elena si Damon sa se duca dupa Jeremy ? Pai ca sa o contacteze pe Rose care le poate da o informatie foarte valoroasa . Trebuie sa afle cine a transformato pe Rose in vampir . Iar ce stim noi este ca a fost cu siguranta unul dintre originali . Eu una cred ca Elijah ... dar vom afla in urmatorul episod . Totusi ... ei nu il pot omori pe Klaus deoarece este in joc si viata lui Tyler ... iar Caroline nu i-ar ierta niciodata pentru asta . Si daca face o schema Rose o transforma pe Katherine iar Katherine pe Damon si Stefan ... ah si pe Caroline desigur . Sau era sangele lui Damon ? Totusi daca moare vampirul original care a transformato pe Rose ... mor Stefan si Damon iar serialul se termina . Ops ! Nu imi pot imagina asta . 
Totusi o vom revedea pe Lauren Cohan radiind din noi in The Vampire Diaries . Deabea astept :X

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu