miercuri, 11 aprilie 2012

Spoiler ! Esther is coming back !

Dupa cum bine stiti Esther Michaelson este mamica originala . Si ... ea vrea sa isi omoare odraslele . Aproape ca a reusit asta doar ca ... planurile ei au fost spulberate . Iar dupa acel ritual esuat nu s-a maia uzit nimic de ea . Ei bine ... poate doar de fiul sau loial Finn care din pacate acuma este mort . Totusi .. Esther este acolo pe undeva si pune la cale alt plan .
Dar Esther se intoarce din intuneric ...

  • Cand se va intoarce Esther in The Vampire Diaries ?
  • Ea se va intoarce in urmatorul episod , inca hotarata sa isi omoare copiii . Puteti sa va asteptati la o scena intensa intre ea si Rebekah , in care mama originala ii explixa fiicei sale de ce simte ca ea si fratii ei trebuie sa moara .  [TV Guide 
Ok ... haideti sa analizam . Esther se va intoarce in episodul urmatorul episod ? Adica asta inseamna ca in 3x19  Heart of  Darkness . Mda... asa se pare si vine tot cu ideea aia tampita sa isi omoare odraslele . Si cica .. se va intalni si cu Rebekah . Si ii va explica de ce simte ea ca mama sa isi omoare copiii ? Pai stai putin ! Chiar daca o convinge pe Rebekah sa se sinucida si sa o lase pe mama ei sa ii omoare si fratii ... inseamna ca vor muri toti vampirii . Ok ! Asta este ciudat . Deci cu siguranta va esua si planul asta ... pentru ca daca mor toti vampirii ... se termina serialul ... ce va ramane Elena si... un tip obisnuit ? Poate Matt... Ce ? Zic si eu ... Totusi va dati seama ca fratii Salvatore isi fac aparitia si situatia este salvata . Poate de data asta va fi o colaborare intre fratii Salvatore si Michaelson . Eh... vom vedea . Acuma stim ca mamica originala , Esther se va intoarce cu planuri diabolice care vor duce la o lume vara vampiri . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu