joi, 1 martie 2012

Ian Somerhalder era in stare normala !!!!!


Deci ... fetelor cu siguranta ati cumparat Bravo de saptamana asta ... pentru ca a dat poster cu Stefan Stan ... fermecatorul ... si desigur ca a dat cu Zeul Ian o mica pozica ... iar voi trebuia sa o decupati si sa o puneti pe ... perete langa pat . 
Dar stai ! Cu siguranta ati citit articolul si v-ati strambat injurandui pe cei de la redactie . Eu una asa am facut . Nu este real . Adica se vede si in poza ... Ian era perfect normal . In plus poza din revista era .... veche si niciodata Ian nu a fost pe un aeroport in acea stare de betie . Chiar daca ar fi fost ... era ceva specific omenesc . Ideea este ca cei de la Bravo sunt cam inapoiati si spun minciuni . Sa nu uitam ca si cand au dat primele 4 volume de la Jurnalele Vampirilor acestia scria despre inceputul sezonului 3 in loc sa scrie si ei despre episoadele noi care urmau ... Mda nu este prima oara dar de .. ce sa ceri .
Mai pe scurt Ian era perfect normal . El si Nina nu au zburat cu acelasi avion pentru ca amandoi au fost la aeropoarte diferite iar de acolo plecand la diferite evenimente . Dar asta nu inseamna ca s-au certa sau ... s-au despartit . Dupa cum ati vazut si ultimele poze aparute cu ei , cuplul perfect si-a facut o aparitie spectaculoasa . Cei doi s-au prezentat la Elton John Oscar Party .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu