sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Damon,,e''!!!

         Se pare ca in Franta niste parintii doresc sa isi numeasca copilul Damon din TVD . Dar un tribunal din Franta , joi , a respins cererea pentru un cuplu care vor sa dea numele unui copil dupa un caracter din serialul de mare succes  The Vampire Diaries .
      Procurorii iau adus pe Lionel si Blandine Defontaine de la Busigny in nordul Frantei in instanta de judecata , prin legea care interzice parintiilor sa le dea nume odraslelor lor care ar fii ,, interesul unui copil '' .
    Lionel si Blandine Defontaine sunt fani The Vampire Diaries , iar ei au vrut sa dee practic numele copilului lor nascut pe 3 noiembrie , Damon , vampirul nostru sexy . App si eu vreau sa ma marit cu Damon/Ian dar ce credeti ca se va intampla ??? Neah... numai vise . Dar faza tare este ca... acestia s-au gadit ei sa ii adauge si un ,,e'' la sfarsit ... ca sa sunte mai frantuzesc . Practic ar iesi ,, Damone'' . Iar parinti spun in apararea lor ca pur si simplu le-a placut cum suna numele .... si au negat ca nu ar fii avut vro conotatie satanica . 
    Aceasti lege a fost folosita si in 1999 pentru ca Alain si Sophie Renaud au vrut pur si simplu sa isi numeasca fiica Megane . Iar procurorii au respins cererea spunandule ca Megane este un autoturism Francez cunoscut . Frate la noi in tara unii isi numesc copii si ,, Potcoava ''  . Oricum in 2000 se pare ca pana la urma le-au dat voie ca sa isi numeasca fiica Megane . Dar fetelor voi puteti sa puneti numele baietilor vostrii Damon . La noi in tara este totul permis . Parca am fii America . Decat ca .... e Base la conducere . Si asa o sa il dea jos de la conducere :)) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu