luni, 9 ianuarie 2012

Happy B-day Nina Dobrev !!!!!!!!!!

Heeey !!! Astazi este ziua lui Nina Dobrev . Exact ea are 2 roluri in The Vampire Diaries : Elena Gilbert si Katherine Pierce - Katerina Petrova .  Si mai stim noi ca ea este iubita lui nimeni decat altul Ian Somerhalder care joaca rolul lui Damon Salvatore . Aceasta implineste 23 de ani , exact este cu 10 ani mai mica decat Ian .... dar cine se mai uita la varsta cand iubirea e atat de mare ?

Născută pe 9 ianuarie 1989 în Bulgaria, la Sofia, Nina s-a mutat în Toronto (Canada), împreună cu familia ei, la vârsta de 2 ani. Încă de la o vârstă fragedă, şi-a arătat interesul pentru arte precum dansul, gimnastica, teatrul, muzica, dar ceea ce făcea din suflet era actoria. Pe lângă faptul că în adolescenţă a participat la competiţii internaţionale de gimnastică, Nina a făcut şi câteva reclame ca model, care au dus în cele din urmă la audiţii pentru cinematografie şi pentru televiziune.
A apărut în câteva filme TV produse în Canada. De notat sunt cele apreciate de critici şi câştigătoare de premii: Away from Her (Departe de ea) şi Fugitive Pieces, amândouă filmele rulând în premieră la Festivalul de film din Toronto. În 2007, şi-a pus încălţămintea de dans pentru muzicalul produs de MTV The American Mall, în care a jucat rolul principal - Ally.

În televiziune, Nina a devenit faimoasă pentru rolul unei adolescente devenite mamă, Mia Jones, din sezoanele 6 şi 7 ale serialului-dramă, Degrassi: The Next Generation. În 2009, s-a alăturat familiei CW când a primit rolul eroinei, Elena Gilbert, din serialul cu vampiri, The Vampire Diaries.
Dobrev a urmat Wexford Collegiate School for the Arts în Toronto până în ultimul an. A intrat apoi la Universitatea Ryerson din Toronto, la Sociologie, dar în 2008 a plecat pentru a-şi urma o carieră de actorie.
Si asta am avut de spus despre Nina Dobrev . Si inca odata LA MULTI ANIIII !!!! 
Filme cu Nina Dobrev:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu